17.10.11

LVKL volikogu koosolek

LVKL volikogu koosolek toimub 24. oktoobril kell 10.00 Rakvere Gümnaasiumi raamatukogu lugemissaalis (Vabaduse 1, kõige uuem viimane valge maja, sissepääs hoovist).
Päevakord: 1. Liidu töö ja juhtimise korraldus
2. Juhatuse valimine
3. Liikmemaksu suuruse määramine.
4. Info.

Koolitus ,,Arvuti ja eesti keel" ja ,,Arvuti ja matemaatika"

Koolitus "Arvuti ja eesti keel" ja ,,Arvuti ja matemaatika" toimub 24.oktoobril Rakvere Gümnaasiumi arvutiklassis (Vabaduse 1) Lemme Sulaoja ja Mare Küti juhendamisel. Koolitusele palume kindlasti eelnevalt registreerida aadressil sirle.taaksalu@mail.ee. Koolitusel osalejate arv on piiratud. Et korraga mahub arvutiklassi õppima kuni 20 inimest, siis pakume välja erinevad ajad: 12.00 ja 14.00. Koolitus kestab 1,5tundi. Osalejad saavad koolitustõendi.
Koolitusi rahastatakse ESF programmi ,,Üldhariduse pedagoogide kvalifikatsiooni tõstmine 2008-2014" raames ning on osalejale tasuta.

Lemme ja Mare koostatud veebilehe aadress on  http://varasalv.weebly.com/ . Seda lehte täiendatakse pidevalt.

6.10.11

Koolitus ,,Arvuti ja loodus"

Koolitus "Arvuti ja loodus" toimub 14.oktoobril Rakvere Gümnaasiumi arvutiklassis (Vabaduse 1) Tiia Salmi juhendamisel. Koolitusele palume eelnevalt registreerida aadressil sirle.taaksalu@mail.ee. Koolitusel osalejate arv on piiratud. Et korraga mahub arvutiklassi õppima kuni 20 inimest, siis seekord pakume kohe välja erinevad ajad:
14.00 ja 15.45.
Koolitus kestab 1,5 tundi. Osalejad saavad koolitustõendi.

Tulemas ,,Arvuti ja matemaatika" ning ,Arvuti ja eesti keel" eeldatavalt 24. oktoobril. Täpne aeg selgub.
,,Arvuti ja käsitöö" eeldatavalt jaanuri esimesel nädalal.

Koolitusi rahastatakse ESF programmi ,,Üldhariduse pedagoogide kvalifikatsiooni tõstmine 2008-2014" raames ning on osalejale tasuta.

Samas anname teada, et LVKL volikogu koosolek toimub 24. oktoobril.