30.9.13

Hea Eeskuju stipendium

Head sõbrad!

Kes kontrollib teie kooli ukse peal helkureid? Kes kogub metsloomadele tammetõrusid? Kes korraldab memmedele piknikku? Kindlasti vaatate vahel mõnd noort ja mõtlete, et kuidas ta ikka ja jälle jaksab tegutseda meie kodukandi paremaks muutmise nimel.

 Oleme veendunud, et Teie koolis, vallas või kodukandis õpib mõni noor, kelle tegemised vääriksid üleriigilist esiletõstmist ning tunnustamist.

Juba järgemööda kuuendat aastat otsime Hea Eeskuju stipendiumi laureaate.

 Taaskord on Teil võimalus kinkida oma noorele sõbrale stipendium 1300 € väärtuses. Stipendium on mõeldud võitjale õpingute alustamiseks ülikoolis, kõrgkoolis või täiendõppeks huvikoolides. Aga see ei ole veel kõik! 15 Hea Eeskuju lõppvooru pääsenule kingib Tallink Laheda Koolipäeva merel.

 Vaata enda ümber ringi. Märka erilist inimesi. Oska tõsta esile tema tegu!

 Haara kohe sulepea, sest Hea Eeskuju 2013 parimate lugude esitajad saavad tänutäheks mitmesuguseid auhindu raamatutest teatripiletiteni.

 Heaks Eeskujuks võib saada igaüks, kes on teinud teoks omapärase ja eeskujuliku teo, on vastutustundlik, hooliv ja õpib 7 - 12 klassis või kutsekeskkoolis. Kõiki esitatud lugusid hindab zürii Riigikogu esimehe ja konkursi patrooni Ene Ergma juhtimisel ning paljude noorteorganisatsioonide ning ühiskonnategelaste osavõtul. Oma õpilastest, partneritest ning lastest lugusid kirjutades on Teil võimalus kaasa aidata ühe erilise noore õpingute toetamises, sest konkursi võitjale on välja pandud “Hea Eeskuju” stipendium. Stipendium on mõeldud võitjale õpingute alustamiseks ülikoolis, kõrgkoolis või täiendõppeks huvikoolides. 

“Hea Eeskuju” kandidaate saavad esitada kõik inimesed, kes usuvad, et kandidaadi teod vääriksid laiemat kõlapinda ja tunnustust. Nii sõbrad, õpetajad, direktorid, õed-vennad kui ka lapsevanemad.

Silmapaistvaid noori ning võitjat ja võiduloo kirjutajat tunnustab Ene Ergma koos üle Eesti kokku tulnud tuhande noorega konkursi auhinnagalal, mis leiab aset 19.novembril toimuval noortekonverentsil Lahe Koolipäev 2013 Nokia Kontserdimajas.

Nüüd, aga kiiresti kirjutama, sest kandidaate on aega esitada vaid 31.oktoobrini.


Loo esitamiseks mine meie kodulehele www.noortekonverents.ee/eeskuju ja lae sealt alla taotlusvorm. Loo kirjutamine ei võta Teilt kindlasti rohkem aega kui tunnike, kuid tunnustus, mis Teie valla või linna noor saab, ei ole ei ajas ega rahas mõõdetav!

Aita meil tunnustada Eestimaa tublisid noori. Seda kingitust ei unusta Sinu noor sõber kunagi!

Eelmiste aastate Heade Eeskujude toredad lood ja kogemused oleme sel aastal köitnud raamatuks „Eestimaa Eeskujud“, mida esitletakse samuti 19. novembril noortekonverentsi Lahe Koolipäev raames. Raamat sisaldab inspireerivaid lugusid igast Eestimaa maakonnast. Äkki on ka Teie kodukoha lood raamatus kirjas ja teistele eeskujuks? Raamatu väljaandmist toetavad Kodanikuühiskonna Sihtkapital ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus


Lisainfo:
Merilin Piipuu
Tel: +372 56 481 413
E-mail: piipuu@gmail.com
Skype: Merilin Piipuu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar