6.10.14

HITSA koolitused


Tere!


Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub uutele koolitustele!  Koolitusel osalemine on tasuta alus-, üld- ja kutseõppeasutuse õpetajatele, koolijuhtidele, tugispetsialistidele, haridustehnoloogidele (kõigilt haridustasemetelt), haridusspetsialistidele. Koolitus on tasuta tingimusel, et koolitus läbitakse täies mahus.

 

MSW Logo I programmeerimine (veebipõhine)

12.10-09.11

Koolitusel osalejad tutvuvad programmiga MSW Logo, mis on lihtne programmeerimiskeel ja sobib kasutamiseks algklasside õpilastega. Programmi MSW Logoga tehakse lihtsamaid loovust arendavaid ülesandeid, mis arendavad analüütilist mõtlemist ning õpetavad nägema põhjuse ja tagajärje vahelist seost. Programm MSW Logo sobib õppekeeleks enne päris programmeerimist. Loe veel siit.

 

Aktiivõppemeetodid e-õppes (veebipõhine)

13.10-07.12

Tartu Ülikooli täienduskoolituskursus annab ülevaate peamistest õpetamisel kasutatavatest aktiivõppemeetoditest ning analüüsib nende meetodite kasutamise võimalusi õppetöös e-õppe kontekstis. Loe lisa siit.

 

Minu e-kursus kvaliteedimärgi vääriliseks (veebipõhine)

20.10-16.11

Kursus selgitab e-kursuse eneseanalüüsi läbiviimise võimalusi ning parandab e-õppealaseid teadmisi, et osaleja oskaks viia oma kursuse vastavusse kvaliteetse e-kursuse nõuetega. Loe edasi siit.

 

Õpiprogrammi T-Algebra kasutamine matemaatika õpetamisel (veebipõhine)

27.10-13.11

Kursus käsitleb õpitarkvara T-Algebra kasutamist matemaatikas algebra teema õpetamisel. Õpitarkvara kasutamine aitab õpilasel arendada loogilist mõtlemist ja üldistamist, muutes õppimise motiveerivamaks ja individuaalsemaks. T-Algebra abil loodud ülesanded võimaldavad õpetajal õppija poolt lahendatud ülesandeid kontrollida ja analüüsida tekkinud vigu. Kursusel osalemiseks ei ole vajalikud algteadmised programmist T-Algebra. Loe edasi siit.

 

Tuleviku Õpetaja: Õppeprotsess digiajastul (kontaktpäevadega Tartus)

16.10-27.11

Moodul käsitleb õppeprotsessi kaasajastamist erinevate digivahenditega. Arutleme õpetaja muutuva rolli üle digiajastul ning õpime planeerima enda tööd sellest lähtuvalt, näiteks loome tunnikava. Tutvume digivahenditega, mis toetavad ning hõlbustavad uurimistöö tegemist. Mõtleme, kuidas toimib kogukonnapõhine õpe digiajastul ning koostame koolituskava oma kogukonnale. Kõike õpitavat saab koheselt rakendada enda töös. Loe edasi siit.

 

HITSA lähiaja koolitused:

30.10-27.11  Tuleviku Õpetaja: Õppeprotsess digiajastul (kontaktpäevadega Tallinnas)

20.10-07.12  Juhendite loomine (veebipõhine)

30.10 - 27.11  Hindamismudelid (veebipõhine)


Rohkem koolitusi leiad koolitus.hitsa.ee

 

Tere tulemast HITSA koolitustele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar