4.2.15

talvised õppeprogrammid


Tere hea õpetaja!

Järgmise kahe kuu jooksul pakub Keskkonnaamet koolidele talviseid õppeprogramme! Õppeprogrammide hulgas on nii neid, mida viime läbi Lahemaa rahvuspargi looduskeskuses, Palmses ning mida saame tulla teie juurde koolidesse läbi viima. Erinevate programmide käigus tutvume ka  talvise loodusega.

Meie õppeprogrammid on teile TASUTA!
Kool tasub vaid programmidele kohalesõidu, kui programm toimub Palmses.

Õppeprogramme tutvustava tabeli leiate manusest! Samuti leiate need www.keskkonnahariduse.ee lehelt.

Programmid toimuvad periooditi, seega programmide läbiviimise ajad, millal saate programmidele tulla ning kohad on järgmised:

Veebruari kuu programmid:
„Kuidas aidata abivajavat lindu?“  (looduskeskuses või koolis) 
„Kes need jäljed siia jättis?“ (looduskeskuses)
„Ilmastikunähtused“ (looduskeskuses)
„Kotkalend“  (looduskeskuses või koolis ) * Topiseid saame kasutada vaid looduskeskuses.
„Salapärane samblamaailm“ (looduskeskuses või koolis)
„Looduskaitse Eestis“ (looduskeskuses kus tutvutakse ka  ekspositsiooniga või koolis) * Looduskeskuses keskendutakse Lahemaa väärtustele, koolis oma maakonna väärtustele, juhul, kui ei lepita kokku teisiti.

Märtsikuu programmid:
3.- 6.märts  „Vesi meie igapäeva elus“ (AS Rakvere Vesi jaamades)  ja „Läänemere hülged ei haugu asjata“ (looduskeskuses kus tutvutakse ekspositsiooniga või koolis)
9.märts – 31.märts maavarade programmid „Maa sees on peidus meie ühine varandus - hoiame seda“ (looduskeskuses kus tutvutakse ekspositsiooniga või koolis)  ja „Loodusvarad kellele ja milleks“ (looduskeskuses kus tutvutakse ekspositsiooniga või koolis)  ning Lahemaa merd ja kooslusi tutvustavad programmid „Lahemaa rikkus – Soome laht“ (looduskeskuses kus tutvutakse ekspositsiooniga või koolis) ja „Lahemaa loodus ja inimene“ (looduskeskuses).

* Kui tellite kooli maavarade/loodusvarade õppeprogrammi, siis on binokulaarid (vähemalt 4) kooli poolt.

PS! 15.veebruaril on KIK-i projekti esitamise tähtaeg! Kui teil on veel projekt koostamisel, siis hea meelega on Keskkonnaamet valmis oma programmidega teie projektis osalema.  Selleks soovime teilt 12. veebruariks valitud õppeprogrammi kirjeldust ( kool, klass või klassid, valitud õppeprogramm või õppeprogrammid aastaaeg, osalejate arv, kontakt), et saaksime teile õigeaegselt saata digiallkirjastatud kinnituskirja.
Kõik meie programmid leiate aadressilt 
http://www.keskkonnaharidus.ee/lahemaa-looduskeskus-keskkonnaamet/

Toredate kohtumisteni,

Krista  (tel: 5562 4391) ja Liina (tel: 5304 7344)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar