30.9.16

IKT sügiskonverents


Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus, Tallinna Haridusamet, eKool ja Tallinna Reaalkool kutsuvad õpetajaid 26. oktoobril 2016 taas IKT sügiskonverentsile. Sedapuhku on konverentsi läbivaks teemaks digitaalselt aktiivne kool.

Tallinna Reaalkoolis toimuva konverentsi teemadeks on tehnoloogiaharidus, digivahendite kasutamine õppetöös, koostöövõimalused äriettevõtete ja koolide vahel ning muidugi digipädevused. Praktilistes töötubades tutvustatakse põnevaid projekte nii õpetajatele kui ka koolijuhtidele. Üle mitme aasta on konverentsil rahvusvaheline mõõde – Soome koolid jagavad praktilisi kogemusi. Avaettekande teeb sellel aastal ajakirjanik Henrik Roonemaa.

Pidulikul dineel kuulutame välja Haridusameti korraldatud konkursi parimad ning esimest korda tunnustab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus koole, kes kõige aktiivsemalt digitaalseid võimalusi kasutavad. Autasustamistseremooniale järgnevas paneeldiskussioonis arutlevad õpilane, õpetaja, koolidirektor ja lapsevanem „digipöörase“ kooli teemal Indrek Vaheoja juhtimisel.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar