17.1.17

Matetalgud

Registreerimine Matetalgutele, digitaalsele matemaatikavõistlusele, on alates tänasest avatud! Kutsume teid kaasa lööma. REGISTREERUGE siin! 

Matetalgutel võivad klassid vaid mängides ja õppides võita igal nädalal vahvaid auhindu – näiteks populaarseid lauamänge. Peaauhinnaks on uued sülearvutid või iMac kogu klassile. Matetalgud on kindlasti selle aasta kõige toredam matemaatikavõistlus.

Matetalgutel osalemine on tasuta. Registreerudes saate litsentsi 10monkeys Math Worldi e-õppe rakenduse kasutamiseks. Rakendust saab TASUTA kasutada kogu võistluse jooksul! Juba sellepärast tasub meiega ühineda! 10monkeys Math Worldi rakendus sisaldab paljusid harjutamiseks mõeldud matemaatikaülesandeid, selle värskeimaks lisanduseks on kirjalik korrutamine ja jagamine!  

Matetalgute matemaatikavõistlust on nüüdseks Eestis korraldatud kahel korral ning mõlemal aastal on võistlus osutunud väga populaarseks. Ainuüksi Eestis on lapsed lahendanud 27 miljonit matemaatikaülesannet. See on vapustav! 

Võistluse eesmärgiks on innustada lapsi matemaatikat õppima ning aidata kaasa digitaalsete õppematerjalide kasutamisele algkoolides.

Võistlus toimub: 6.2.–7.4.2017


Õpetajad saavad oma klassi Matetalgutele registreerida siin:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar