29.9.17

üle-baltiline digikonkurss

Tere!

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub 1.-12. klassi õpilasi osalema esimesel üle-baltilisele konkursil „Ventspilsi IT väljakutse 2017”, mis paneb proovile noorte teadmised ja oskused digitehnoloogiate kasutamisel. Võistlustulle astuvad noored nii Eestist, Lätist kui ka Leedust. Konkursi esimene voor kestab kuni 20. oktoobrini, finaal toimub 15.-17. novembrini. Konkursi auhinnafond on kokku 10 000 eurot. Ühes õpilastega saavad rahalise auhinna ka õpetajad!

Konkurss aitab arendada noorte teadmisi ja oskusi sellest, kuidas kasutada digitehnoloogiaid probleemolukordade lahendamiseks, meeskonnatöö organiseerimiseks ning loovuse arendamiseks. Rahvusvaheline keskkond annab võimaluse tutvuda uute inimestega ning saada ka rahvusvahelist võistluskogemust.

Konkursil saab osaleda neljas erinevas vanuserühmas: 1.-3. klasside, 4.-6. klasside, 7.-9. klasside ning 10.-12. klasside arvestuses. Osaleda saab meeskondadena, igasse võistkonda kuulub kolm õpilast ning õpetaja või nõustaja.

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 13. oktoobriks täita osavõtuankeet ning 20. oktoobriks lahendada oma meeskonnaga konkursi kaugvooru ülesanded. Konkursi finaalvooru osalejad selguvad 31. oktoobriks, finaal Ventspilsis toimub 15.-17. novembril. Finaalvooru pääsenud võistkondadele tagatakse majutus ja toitlustus ning hüvitatakse ka sõidukulud Ventspilsi.

Uuri lähemalt: www.itchallenge.eu

Konkurssi korraldab Ventspilsi Digikeskus koostöös Ventspilsi Kõrgkooli, Ventspilsi Haridusvalitsuse, õpetajatete ning liikumise “Võimalik missioon” esindajatega. Konkurssi toetab Ventspilsi ettevõte TestDevLab. Lisaks on koostööpartneriteks INPUT Leedust ja Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus Eestist.

Oleksime väga tänulikud, kui jagaksite infot ka oma koolis!

Tervitades
Laura Vetik
Kommunikatsioonispetsialist
Hariduse Infotehnoloogia SA
Tel: 6510106 | 5507255

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar