14.3.18

Avita kursused


Hea õpetaja!

Suve paremaks planeerimiseks oleme juba praegu oma kodulehel avaldanud kaks kursust, mis peaksid klassiõpetajale huvi pakkuma.

1. klassi õpetaja kursus
Kursusele ootame õpetajat, kes kindlasti alustab 1. septembril tööd 1. klassiga ja hakkab kasutama Avita õppekomplekte esimest korda. Kursus toimub erinevate ainete moodulitena (erinev kellaaeg), et osaleja saaks valida kursuse, kus ta pole veel käinud.  Üks moodul kestab 1-2 tundi (eesti keel 2h, matemaatika 1,5h ja loodusõpetus 1h). Igasse moodulisse tuleks registreerida eraldi. Moodulite vahel on kohv ja suupisted.

1. klassi õpetaja kursused toimuvad 13. juunil Tartus Vallikraavi 9 ja 14. juunil Tallinnas Pikk tn 68. Kursused on tasuta ning osaleja saab tõendi vastava mooduli kohta.

Rohkem infot 1. klassi õpetaja kursuse kohta ja registreerimine erinevatesse moodulitesse toimub SIIN


E-tund: kursus algajatele
Kursusele ootame õpetajat, kes ei ole varem e-tundi kasutanud ega kursusel käinud, kuid saab algaval õppeaastal esmakordselt võimaluse kasutada Avita e-tundi. Avita e-tund on tasuta õpetajale, kes kasutab Avita õpikuid ja töövihikuid kogu klassiga. Kas kool on tasuta e-tunni kirjastuselt tellinud ja kes seda kasutama hakkab, teab kooli raamatukoguhoidja. Kursus kestab orienteeruvalt 2 tundi.
E-tunni kursused algajatele toimuvad 28.augustil Tartus Vallikraavi 9 ja 29.augustul Tallinnas Pikk 68. Kursused on tasuta ning osaleja saab tõendi.
Rohkem infot e-tunni kursuste kohta, milliseid e-tunde järgmiseks õppeaastaks pakutakse ning registreerimine toimub SIIN

Lugupidamisega

Anneli Veskimäe
Turundusjuht
Kirjastus Avita/AS BIT
Pikk 68, Tallinn
6275413
etund.avita.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar