14.12.13

liikluskasvatusteemaline konkurss „Sinu idee, Sinu algatus“.

Hea õpetaja!
Kutsume Teid ja Teie õpilasi osalema järjestuses kolmandat korda Eestis toimuval Renault’i liikluskasvatusteemalisel konkursil „Sinu idee, Sinu algatus“. Konkurss on mõeldud 6-12-aastastele õpilastele (1. - 6. klass) ning samavanuste lastega huvigruppidele.

Konkurss võtab enda luubi alla õpilaste kollektiivid, kes Teie abil seavad üheks käimasoleva kooliaasta eesmärgiks muuta oma ning teiste kogukonna liikmete igapäevane liiklemine praegusest ohutumaks ja/või keskkonnasäästlikumaks.

Konkursil osalevas rühmas võib olla 3-20 liiget + 1 juhendaja. Rühma ülesandeks on välja mõelda ning ellu viia liiklusohutuskampaania, mis puudutaks peale nende endi ka teisi – näiteks kooli kõiki õpilasi või teie küla, aleviku, valla või linna elanikke.

Veebilehe www.ohutuliikleminekoigile.ee alalehel KONKURSS on Teile tutvumiseks üleval nii täpsemad reeglid kui ka erinevad abistavad juhised, kuidas kaasata lapsi üles näitama oma initsiatiivi selles tegevuses ning kuidas vormistada oma projekt konkursil „Sinu idee, Sinu algatus!“ osalemiseks. Konkursitöid oodatakse esitamisele ajavahemikul 6. jaanuar - 15. märts 2014.

 
Konkursi žürii koosneb Politsei- ja Piirivalveameti, Maanteeameti ja Renault’i esindajatest ning liiklusõiguse spetsialistist, kelleks on vandeadvokaat Indrek Sirk. Žürii valib eelvoorus osalejate hulgast 20 parimat tööd ning nendest edasi 5 finalisti, mille tegijaid ka autasustatakse.

Konkursi võitja ehk parima algatuse tegijarühma auhinnaks on neljapäevane seikluslik suvelaager tervele grupile ja selle täiskasvanud juhendajale Taevaskoja Puhkekeskuses www.taevaskoja.ee. Laagri programm sisaldab palju huvitavaid ja lõbusaid õueaktiviteete ning muuhulgas ekskursiooni Eesti Maanteemuuseumisse.

Võitja kuulutatakse välja mai alguses läbi Eesti meedia ning võitjatega võetakse loomulikult ka otse ühendust.

Kutsume Teid kõigepealt tutvuma konkursi "Sinu idee, Sinu algatus!" veebilehega www.ohutuliikleminekoigile.ee. Ühtlasi palume lugupidavalt, et edastaksite selle info ka oma kolleegidele, et osa võtvate koolide arv oleks võimalikult suur.

Soovime Teile ilusaid lähenevaid jõulupühi ning kohtumiseni veebisaidil!

 
Korraldustiimi esindajad Merle ja Timo

Kommunikatsiooniettevõte In Nomine

PS: Kui olete selle veebilehe registreerunud kasutaja, kuid Te ei mäleta enam oma salasõna, siis klõpsake veebilehe vasakus tulbas asuvat "Login"-nuppu, mis viib Teid WordPress-keskkonda kus saate "Parool kadunud?"-lingi kaudu tellida endale uue salasõna. 
Tehniliste küsimuste tekkimisel palun võtke meiega ühendust: ohutuliiklemine@innomine.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar