18.2.14


22. aprillil 2014 toimub Tartus Dorpati Konverentsikeskuses Eesti suurim, professionaalseim ning laiaulatuslikum „Eesti Kooli- ja Lasteaiahariduse Koolituspäev 2014“. Koolituspäev on intensiivne ning pakub võimaluse saada reaalselt rakendatavaid teadmisi, mis on vajalikud nii kooliõpetaja kui ka kooli juhtkonna töös!

Päev on eriline, kuna koolitusloengud toimuvad paralleelselt neljas erinevas saalis, mis annab võimaluse koolitamiseks ette kanda tervelt 19 erinevat teemat. Saalide arvukus on põhjendatud asjaoluga, et erialaseid praktilisi teadmisi saaksid just need inimesed, kellele need on mõeldud ning et koolituspäeva kasutegur oleks maksimaalne! Sellest tulenevalt jagunevad saalid järgmiste läbivate teemadega:


1. loengusaal – Kooli ja lasteaia juhtkonna tööalane koolitus
Valik teemadest (rohkem teemasid otselingiga siin):

  • Millised programmid võimaldavad taodelda haridusasutusele lisaraha ekskursioonide, õppevahendite ning ürituste tarbeks? + Kasulikud nipid taotlusdokumentatsiooni koostamiseks!
  • Sotsiaalsete oskuste ja väärtuste arendamine väikelastes ja noorukites ennetamaks uimastite tarvitamist ja levikut!

2. loengusaal – Kooliõpetaja tööalane koolitus
Valik teemadest (rohkem teemasid otselingiga siin):

  • Kujundav hindamine koolis? – Mis see ikkagi on, kas uus ajastu või mööduv trend?
  • IT-lahendused klassiruumis: millised õppevahendid on saadaval (tahvel)arvutites ning nende rakendus õppetöös algklasside, keskastme ja juhtkonna töös?
  • Kuidas õpetaja saab suurendada õpilastes enesetõhusust ja toetada mina-pilti, et parandada nende õppetulemusi!

3. loengusaal – Rakenduslik psühholoogia haridusasutuses
Valik teemadest (rohkem teemasid otselingiga siin):

  • Õpetaja ja lapsevanem – konflikt ning koostöö!
  • Psühholoogilised viisid ja nõuanded õpetajale, kuidas tulla toime ülepinge, stressi ja emotsioonidega?!
  • Seksuaalpsühholoogia – müüdid, millele reageeritakse liiga vähe ja liiga palju erinevates lapse ja nooruki seksuaalarengu etappides lasteaias ja koolis

4. loengusaal – Lasteaiaõpetaja tööalane koolitus (mõeldud eeskätt lasteaias töötavatele õpetajatele)
Valik teemadest (rohkem teemasid otselingiga siin):

  • Mänguteraapia – võimalus lasteaiaõpetajal aidata lapsel probleemidega toime tulla
  • Karjäärinõustamine lasteaias – kas liiga vara või hoopiski õige aeg inimese suunamises?

Seega võib kooli jaoks olulisi teemasid ja koolitusi leida tervelt kolmest erinevast saalist! Lisaks on päeva alguses 3 väga huvitavat ja harivat üldloengut, mille käigus astuvad üles näiteks Linnar Priimägi Tallinna Ülikoolist teemal „Millist kuvandit peaksid haridusasutused endast ühiskonnale looma?“ ja Toomas Tenno Tartu Ülikoolist teemal „Avastusõpe – kas ainuvõimalik viis eel- ja üldhariduse võimaldamiseks ja omandamiseks?“. Seejärel toimub lõunasöök ning siis saab juba iga osaleja liikuda endale sobivasse saali ja valida terve päeva jooksul endale sobivad teemad - oleksin siinkohal Teile äärmiselt tänulik, kui loete ja tutvute kõikide koolitusteemadega meie kodulehel www.mottemaru.com või otselingiga siin.

Korraldame antud koolituspäeva eesmärgiga pakkuda rakenduslik ning kvaliteetne koolituspäev, mille käigus saadud teadmised tulevad reaalselt koolis töötavatele inimestele kasuks. Esinejate hulka kuuluvad vaid oma ala professionaalid, kes töötavad Eesti ülikoolides, teadusmaastikul või on edukad praktikud.

Koolituspäeval osalemiseks on tarvis eelregistreerimine, mis soodushinnaga toimub veebruari lõpuni ning mille tingimused on saadaval otselingiga siin (registreerimine lehe allosas nupu „Registreeri koolitusele“ kaudu!

Koolituspäeva korraldab OÜ Mõttemaru, kelle koolidele mõeldud koolitustel on osalenud praeguse hetke seisuga enam kui 270 erinevat kooli!

Ootan meeledi Teie tagasisidet, et teaksin arvestada Teie mõtete ja arvamusega!

Lugupidamisega
Andero Teras
OÜ Mõttemaru juht
+372 50 67 204
andero@mottemaru.com
www.mottemaru.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar