6.11.14

,,Tagasi kooli"


Hea õpetaja!

Ootame Teid koos õpilastega põnevatele retkedele, mis kutsuvad teadmisi koguma panganduse, veemajanduse, põlevkivikaevanduse, IT, loodus- ja täppisteaduste valdkonda! Retked saavad teoks koostöös partneritega Swedbankist, Ignite'ist, Eesti Energiast, Tallinna Veest ja Tallinna Tehnikaülikoolist.



 
Osalemissoovi esitamise tähtaeg on 24. november. Tutvuge infoga aegsasti, et esitada tugev sooviavaldus - just selle põhjal valivad organisatsioonid välja need klassid, kelle jaoks retked teoks saavad!

 

Kivi Tarkuse retkede kotti!

"Tagasi kooli" meeskond

 



 

PS "Tagasi kooli" algatuse juures on just praegu toimumas mitmeid muidki põnevaid ettevõtmisi!

 

Mõned näited:

  • Junior Achievementi eestvedamisel toimub 20. novembril Töövarjupäev 2014. "Tagasi kooli" infosüsteemis on ligi 200 külalisõpetajat, kes on valmis endale töövarju võtma nii sel kui muul ajal. Kui Te soovite olla abiks oma õpilastele töövarjutatava leidmisel, kasutage "Tagasi kooli" infosüsteemis otsingut tunni tüübi järgi, märgistage seal "töövari" ja klõpsake nupul "Otsi külalisõpetajaid". NB 20. novembril avab inspireerivaks töövarjupäevaks gümnaasiuminoortele uksed ka "Tagasi kooli" strateegiline partner Swedbank. Huvilistel õpilastel on võimalus jälgida panga töötajate tegemisi, saades näha ja kogeda, milline on tööpäev Eesti suurimas pangas. Töövarjuks on oodatud vähemalt 17-aastased gümnaasiumiõpilased. Osalemissoovi registreerimise tähtaeg on juba täna, 7. novembril. Lähem info: www.swedbank.ee/toovarjupaev.
  • Projekt "Energeetikud tagasi kooli!": 10.-16. novembrini toimuva energiasäästunädala raames on oodatud huvilised külalisõpetajad ja õpetajad leppima kokku külalistunde ja muid tegevusi, millega jagada noortega energeetikute igapäevaseid töökogemusi, tutvustada inseneriks olemist ja innustada õpilasi tegelema reaalteadustega. Liituge "Tagasi kooli" infosüsteemis projektiga "Energeetikud tagasi kooli" ning leidke sobiv koostööpartner-külalisõpetaja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar