2.3.14

konverents „Pöördepunkt hariduses“


Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse Innovatsioonikeskus
kutsub 9.-11. aprillil osalema konverentsil
„Pöördepunkt hariduses“
Õppimine ja õpetamine muutuvad iga päevaga, aga milline suund valida, kui enam ei ole õigeid vastuseid ja valikuid on palju? Teame seda, et meil on Y-generatsioon, on tehnoloogia, on ühiskonna vajadused ja tuleviku töökohad, millest tänasel päeval ettekujutuski puudub. Kuidas õpetada lapsi praegu nii, et nad saaksid tulevikus hakkama? Oleme hariduse pöördepunktis.
 
9. aprill – eelkonverents
Eelkonverentsile ootame osalema lasteaedade ja üldhariduskoolide juhte, õpetajaid, haridustehnolooge.
Ettekannetes räägime kooli rollist muutuvas keskkonnas, õpetaja pädevustest ning enesearengust. Uusi ideid saab õppemetoodikate konkursile „Tipptund“ esitatud parimatest töödest. Alushariduse töötajatele suunatud sessioonil on teemadeks digimaailm, tahvelarvutid ja meedia.

10.-11. aprill – põhikonverents
Põhikonverentsile on oodatud kõik haridusasutuste töötajad. Konverentsi põhiprogrammis räägime haridusinnovatsioonist ja sellega seotud väljakutsetest; sellest, mida oodatakse õpetajalt kui muutuste agendilt ja milline roll on haridusasutuse juhil. Toimuvad erinevad paralleelsessioonid ning tutvustatakse konkursil „e-kursuse kvaliteedimärk 2014“ silmapaistnud e-kursuseid.

Toimumise koht ja osavõtutasu
Konverents toimub Tallinnas, Innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory. Eelkonverentsi osavõtutasu on 15 eurot, põhikonverentsi osavõtutasu on 30 eurot. Tasu sisaldab konverentsi materjale, toitlustust ja vastuvõttu.

Tutvu täpse programmi ning osavõtutingimustega
 HITSA Innovatsioonikeskuse konverentsiveebis.Registreerimine konverentsile lõppeb 2. aprillil 2014.
 
 
Tule ise ja võta kolleegid kaasa!
 
HITSA Innovatsioonikeskus
Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
tel: 628 5819
e-post: innovatsioonikeskus@hitsa.ee
www.innovatsioonikeskus.ee
www.facebook.com/innovatsioonikeskus
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar