22.9.15

IKT sügiskonverents

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus, Tallinna Haridusamet, eKool ja Tallinna Reaalkool kutsuvad kõiki õpetajaid 21. oktoobril 2015 IKT sügiskonverentsile.

Juubelit tähistava IKT sügiskonverentsi „10 aastat tagasi ja edasi“ märksõnaks on tehnoloogia laiaulatuslikum kasutamine õppetöös. Konverentsile on esinema kutsutud erinevaid aineõpetajaid ja digiharidusele kaasaaitajaid, kes jagavad kogemusi, kuidas infotehnoloogia abil õppimist ja õpetamist huvitavamaks muuta. Konverentsi avaettekande teeb Tallinna Tehnikaülikooli rektor Jaak Aaviksoo, kes esineb teemal „Haridustehnoloogilised võimalused - privileegist õiguseks“.

Konverentsi praktilistes töötubades tutvustatakse põnevaid projekte nii õpetajatele kui koolijuhtidele. Jutuks tuleb internetiturvalisus, digitaalse õppevara loomine ning uued tehnoloogiad, sh 3D-printerite ja nutiseadmete kasutamine õppetöös. Oluliste teemadena käsitletakse ka uusi trende õpetamisel, õppetöö tõhusat haldamist IKT teenuste abil ning IKT arenguvajadusi kooli juhtimisel.

Konverentsi lõpetame juubelile kohaselt – toimub HITSA digitaalsete õppematerjalide konkursi "Täna samm, homme teine" ja Tallinna Haridusameti uuenduskonkursi „Digimõte“ võitjate autasustamine, sellele järgneb pidulik vastuvõtt.

Sellel aastal on konverentsil osalemine taas tasuta! Tutvu kavaga ja registreeru Tallinna Reaalkoolis toimuvale IKT sügiskonverentsile SIIN. NB! Registreerumine on avatud kuni kohtade täitumiseni.

Loe IKT sügiskonverentsist ka värskest e-Õppe Uudiskirjast.

 

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus

Akadeemia tee 21/1, Tallinn


628 5889

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar