23.9.15

säästmisteemalisete mängude koostamise konkurss

Rahvusvahelise rahanädala tähistamiseks korraldab Ettevõtlusteater MTÜ koos partneritega üldhariduskoolidele säästmisteemalisete mängude koostamise konkursi. Eestis 14.-20. märtsini 2016.aastal toimuva Global MoneyWeek2016raames toimub võidutööde autorite tunnustamine ja valminudmängude tutvustamine.
 
Mängude koostamise konkursil kutsub Ettevõtlusteater MTÜ osalema kõigi põhikoolide õpilasi kolmes vanuseastmes. Võidutöid premeeritakse Haridus- ja Teadusministeeriumi, Rahandusministeeriumi, Europe Direct Lääne-Virumaa ja Ettevõtlusteater MTÜ poolt välja pandud rahalise auhinnaga. Konkursile on oodatud  lauamängud, veebilahendused jne.
Rahvusvaheline finantskirjaoskust edendav organisatsioon Child and Youth Finance International (CYFI)  tähistab igal aastal rahvusvahelist Global Money Week`i, mis 2016.aastal toimub ajavahemikus 14-20. märts ning alateemaks on Take part. Save Smart. Rahvusvahelise Global Money Week  tähistamist on viimasel kolmel aastal koordineerinud CYFI esindaja Eestis  Ettevõtlusteater MTÜ koos parteritega.
Rohkem informatsiooni:
Piret Põld
Ettevõtlusteater MTÜ tegevjuht
piretpold@gmail.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar