12.1.15

"Aitan lapsi"


Rakvere Teater tuletab meelde, et ka uuel aastal jätkub projekt "Aitan lapsi", mis annab teatrivaatamise  võimaluse lastele, kelle perede  majanduslik olukord teatripileti ostmist ei luba. Lähem info projekti ja kõigi teatrite pakutava kohta Eesti Etendusasutsute Liidu kodulehel http://eeteal.ee/?s=38.

 
Rakvere teatril on jaanuaris ja veebruaris pakkuda pileteid lavastusele "Oscar ja Roosamamma", mis on Eesti teatrites üks väheseid lavastusi , mida saame pakkuda alates 12. eluaastast kuni gümnaasiumi lõpuklassideni ning mis avab vaatajatele ülitõsise teema läbi hämmastava huumoriprisma. Kuidas saab 10 - aastase vähihaige posi loo jutustada lootusrikkalt, naljakalt ja elujaatavalt, seda teavad Ines Aru ja Üllar Saaremäe, kes on lavastust mänginud juba üle 200 korra.

 
Gümnaasiumiõpilastele on Rakvere Teatril "Aitan lapsi" projekti raames üksikuid kohti 10. veebruari etendusele "Kaasavaratu" , kus kassikalise loo esitab pea terve RT trupp, peaosades Anneli Rahkema ja Üllar Saaremäe.

 
Meenutan kõigile, et"Aitan lapsi" tasuta piletid on mõeldud kuni 18 - aastastele majanduslikes raskustes perede lastele, et nad saaksid tulla kaasa oma klassi või rühma ühiskülastustele või et nad saaksid osaleda näiteks oma valla poolt spetsiaalselt neile korraldatud teatriväljasõidul.

 

Huvi korral täitke manuses olev tellimusleht ja postitage see aadressil marika@rakvereteater.ee

 

Kaduviku nimel,

Rakvere Teater
Marika Tint
Rakvere Teater
korraldusjuht
+372 5012864

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar