14.1.15

KIK-i ühisprojekt


Tere head õpetajad!

Viis Lääne-Virumaa keskkonnahariduslike programmide pakkujat, RMK Sagadi looduskool, RMK Oandu looduskeskus, Keskkonnaamet, MTÜ Lahemaa Ökoturism ja Puhta Vee Teemapark (Metsamõisa Arendus OÜ), on esitamas KIK-i ühisprojekti, millega loodame pakkuda 2015-2016 õppeaastal maakonna koolidele mitmekülgset keskkonna-ja loodusharidust ning võimaldada neil tutvuda maakonna mitmekülgse loodusega.

Omalt poolt pakume koolidele välja viis erinevat programmi- iga keskuse poolt üks programm. Programmid on kõik erinäolised, uudsed ja nende seast leiab sobiliku omale nii algklassilaps kui gümnasist. Programmid on kirjeldatud manuses olevas tabelis!
Et me saaksime projektile raha taodelda on meil vaja teie abi ehk nõusolekut, et soovite oma kooli ja klassiga programmidel osaleda! Selleks valige  programmide tabelist välja programm/programmid, kus osaleda soovite, täitke ära manuses olev esindusvolitus, laske kooli juhtkonna (direktor/õppealajuhataja) poolt digiallkirjastada ning saatke tagasi aadressil krista.kingumets@keskkonnaamet.ee
Kool võib valida mitu erinevat programmi erinevatele vanuseastmetele! PS! Iga keskus pakub välja ühte programmi 10 korda, seega palun kiiret reageerimist!

PS! Pidage meeles KIK-i uue määruse reeglit, et  iga klassikollektiiv või lasteaiarühm saab toetust ühes õppeaastas kuni kaheks õppekäiguks. Samuti ei tohi olla kool taotlenud lihtsustatud korras toetust või ei ole saanud rohkem kui 2 programmi õ/a ja transpordiraha (300 eur) piiresse.
Kuna aga käesoleva projekti tegevused toimuvadki 2015 sügis-2016 kevad, siis ilmselt sellega probleeme ei teki, aga peate arvestama ka enda kooli poolt esitatavate projektidega sellesse ja järgmisesse KIK taotlusvooru!


Korralduslike küsimuste puhul pöörduda Krista.Kingumets@keskkonnaamet.ee; tel: 5562 4391. Konkreetseid programme puudutavate küsimuste korral pöörduda vastava pakkuja poole, kelle kontakti leiate tabelist.

Teie tagasisidet programmides osalemise sooviga ehk esindusvolitusega ootan tagasi 20.jaanuari õhtuks!

 
Lugupidamisega

Krista Kingumets
Keskkonnahariduse spetsialist

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar