30.1.10

Keskkonnaamet pakub talviseid õppeprogramme

Keskkonnaamet pakub talviseid tasuta õppeprogramme, mis aitavad uurida talvist loodust ning omandada looduskaitse ja jäätmekäitluse põhitõdesid. 37 õppekavakohast programmi aitavad koolis õpitut praktiliste näidete ja tegevuste abil huvitavamaks muuta.
Talviseid programme saab tellida kuni märtsi lõpuni ja nendega on võimalik tutvuda keskkonnaameti kodulehel. Programme viivad läbi keskkonnahariduse spetsialistid, kes tulevad koolidesse või ootavad õpilasi looduskeskustesse.
Õppeprogrammid on tasuta,
kuid koolil tuleb üldjuhul leida raha sõiduks looduskeskusesse või matka­rajale. Keskkonna­ame­til on tänavu SA Keskkonna­investee­rin­gute Keskuse toel võimalus 2000 krooni ulatuses igas maakonnas kompenseerida teatud arv koolide ja lastaedade bussisõite, osalemaks õppeprogrammides. Selleks tuleb pöörduda oma maakonna keskkonnahariduse spetsialisti poole.
Õppeprogrammide arendamises tahab keskkonnaamet tutvustada lisaks looduskaitsele ka keskkonna­kasutuse valdkondi: jäätmekäitlust, veemajandust, maavarade kaevandamist.

Aet Truu, keskkonnaameti pressiesindaja

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar