4.3.13

Taaskasutus on POP!

Hea õpetaja!

 MTÜ Rakvere Loovuskoolil on hea meel kutsuda Teid osa võtma taaskasutusalastest käsitööpraktikumidest. Praktikumide käigus tutvume, millised on võimalused läbi taaskasutusalaste käsitöövõtete anda klaasile, vanapaberile ja tekstiilile uus elu. Praktikumidega alustame 14. märtsil ja ühe koolituse kestus ca 2 tundi. 

Praktikumide täpsem ajakava:

 14.03 kl 17 VANADE PUDELITE UUS ELU. Õpime tegema vanadest pudelitest vaase ja küünlahoidikuid. Vaatluse all klaasi taaskasutuse võimalused.

21.03 kl 17 UUS MÄRKMIK KASUTATUD PABERIST. Õpime tegema Jaapani köidet. Räägime paberi taaskasutamise võimalustest.

04.04 kl 17 VANADE PUDELITE UUS ELU. Õpime tegema vanadest pudelitest vaase ja küünlahoidikuid. Vaatluse all klaasi taaskasutuse võimalused.

11.04 ja 18.04 (koolitus koosneb 2 moodulist) kl 17 TITE TEGU. Riidest nukk. Aitame uuele elule vanad rõivad. Õpime valmistama klaasikalist nukku.

02.05 kl 17 PITSIST LAMBIKUPLID. Kasutame ära vanu kardinaid, et teha sellest sisustuselemente.

07.05 kl 17 UUS MÄRKMIK KASUTATUD PABERIST. Õpime tegema Jaapani köidet. Räägime paberi taaskasutamise võimalustest.

14.05 kl 17 PITSIST LAMBIKUPLID. Kasutame ära vanu kardinaid, et teha sellest sisustuselemente.

 Registreerimiseks saada e-kiri aadressil loovuskoolitus@loovuskoolitus.ee. Registreerumiseks palume lisada nimi, telefoninumber, e-posti aadress ja haridusasutuse nimi.

Kohtade arv on piiratud, seepärast kiirusta!

 Praktikumid viiakse läbi projekti „ Säästva eluviisi ja taaskasutusalaste teabepäevade ja praktikumide läbiviimine Lääne-Virumaa haridustöötajatele“ raames, mida toetab Keskkonna Investeeringute Keskus. Projekti eesmärgiks on edendada elanike keskkonnasäästlikku tarbimis- ja käitumisviisi. Kuna õpetajad saavad õpitu edasi anda oma õpilastele, siis on just nende võimuses kindlustada keskkonnateadlike käitumisviiside levik noorema põlvkonna hulgas.

 Heade soovidega,
Rakvere Loovuskeskus
Jule Käen-Torm

Rakvere Loovuskeskuse juhataja



FB: Rakvere Loovuskeskus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar