7.4.13

virtuaalne käsitöönäitus


Eestimaa on täis ilusaid kohakesi. Olgu selleks siis Kõpu tuletorn või Narva kindlus, Kihnu saar või Suur Munamägi. Nimekiri on lõputu, kuid kõiki neid kohti ühendab üks sarnasus: nad on täis  unikaalseid inimesi. Unikaalseid noori õpilasi, kelle näppude vahel valmib algklasside-, käsitöö-, töö- ja tehnoloogiaõpetuse tundides lugematul arvul taieseid, kunsti ja leiutisi. Kes on leidnud inspiratsiooni laiast maailmast, kes kultuurist või ajaloost, kes hoopis sisekaemusest või fantaasiast.

Et kõiki neid unikaalseid teoseid ka laiale avalikkusele tutvustada kuulutab Eesti Tööõpetajate Selts välja virtuaalse käsitöönäituse „Peipsist Vilsandini“. Näituse eesmärgiks on kõikjalt Eestist kokku koguda ning internetikeskkonnas näitusena üles seada pildid kõikvõimalikest õpilastöödest, mis on valmistatud oma käte ja oma oskustega. Sel aastal pole tähtis, milline on taiese sõnum, on ta tahutud või klaasist puhutud, on ta praktiline või mitte. Sel aastal soovime leida kõike mis on unikaalne, individuaalne, ja eriline.



Näitusel osalemiseks tee oma teosest, taiesest või leiutises üks või mitu pilti ja saada need hiljemalt 29. aprilliks 2013 aadressile tooopetus@gmail.com

Täpsemad tingimused  http://www.virtuaalnaitus.ee/


Parimate soovidega
Jürgo Nooni
Eesti Tööõpetajate Selts


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar