28.4.14


Head õpetajad!
Veel on vabu kohti Tuleviku Õpetaja koolitusprogrammi koolitustel Õppeprotsess digiajastul ja Õpetaja digitaalses ühiskonnas. Tuleviku Õpetaja koolitusprogrammi näol on tegemist täiendõppeprogrammiga, kuhu ootame kõiki, kes soovivad lihvida oma õpetamise oskusi digiajastu võimalusi rakendades.
02.05-29.05, koolitaja Anne Rosenberg
Milline on õpetaja muutuv roll digiajastu õppeprotsessis, kuidas planeerida ja juhtida kogu õppeprotsessi digitaalseid vahendeid kasutades? Kui Sa pole vastustes kindel, siis lähme õpime ja loome oma huviliste kogukonna just selles moodulis.
 
Osalejate tagasiside:
 
  • Koolitus on aktuaalne ja vajalik. Koolitus sisaldab palju erinevaid digivahendeid, mida iga osaleja saab vastavalt vajadusele ja sihtrühmale kasutada. Materjalid on hästi koostatud ja arvan, et kasutan neid ka edaspidi.
  • Tutvusin paljude uute vahenditega ning oli võimalus neid katsetada. Olen juba paari kasutanud ka kursuse jooksul toimunud tundides.
 
06.05-27.05, koolitaja Piret Joalaid
Käesolev moodul sobib huvilistele, kes peavad oluliseks digitaalsete vahendite vastutustundlikku ja ohutut kasutamist, autoriõiguste tundmist ja korrektset viitamist ning soovivad seda edasi anda ka oma õpilastele.
 
Osalejate tagasiside:
  • Hea on, et suunatakse mõtlema oma erinevate veebi-identiteetide üle, tutvustati toredaid kohti, kus saab jälgida ennast kõrvalt; näha, mis sinust veebis maailmale paistab.
  • Koolitus võttis maha hirmu veebis liikumisel, saan ikka ise jälgida, milliseid märke maha jätan.
Koolitusel osalemine on kõigile alus-, üld- ja kutsehariduse õpetajatele TASUTA!
Kõrgkooli õppejõududele on koolitusel osalemine tasuline (65 eurot), koolitustasu võimalikuks kompenseerimiseks PRIMUS programmi kaudu kooskõlastage palun osalemine oma kooli PRIMUS koordinaatoriga.

Tuleviku Õpetaja koolitusprogramm annab osalejale oskused digiajastul haridusvaldkonnas toimetulekuks: nii  õppijate toetamiseks õppeprotsessis kui enda professionaalseks arenguks. 
 

Küsimuste korral võtke ühendust!

Triin Pajur

Koolituste projektijuht
HITSA Innovatsioonikeskus
Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
tel: 65 10 107/ 57 503 545

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar