16.12.14

„E-kursuse kvaliteedimärk 2015“


Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus annab teada, et „E-kursuse kvaliteedimärk 2015“ taotlusvoor kõikidele Eesti e-Ülikooli ja Eesti e-Kutsekooli konsortsiumitesse kuuluvate õppeasutuste õpetajatele ja õppejõududele ning üldhariduskoolide õpetajatele on avatud kuni 5. jaanuarini 2015. Tänaseks on e-kursuse kvaliteedimärgiga tunnustatud juba 174 e-kursust.


Mis on kvaliteedimärk?

Kvaliteedimärgi väljaandmise protsess on osa e-õppe kvaliteedisüsteemist, mille eesmärgiks on ühtlustada e-õppega seotud protsesse ja taset ülikoolides, kutsekoolides ja üldhariduskoolides. Kvaliteedimärgiga kinnitatakse e-kursuse väga head taset ning tunnustatakse e-kursuse autorit, kes on saavutanud e-õppe rakendamisel õppeprotsessis suurepäraseid tulemusi.

 

Miks osaleda?

Taotlusvooru tulemusena antakse kvaliteedinõuetele vastavatele e-kursustele välja kvaliteedimärk. Kõik taotlusvoorus osalevad e-kursuste autorid saavad hindamismeeskonnalt tagasisidet kursuse parendamiseks. E-kursuse kvaliteedimärgi taotlusvooru tulemusena nimetatakse „Aasta e-kursuse“ nominendid. Aasta e-kursuse tiitliga tunnustatakse e-kursuse kvaliteedimärgi taotlusvoorus kõige enam silma paistnud e-kursuste autoreid ning antakse üle auhinnad. Auhinnafond on 6000 eurot.

 

Kuidas saan oma e-kursusele kvaliteedimärki taotleda?

·        Logi end e-õppe kvaliteedi veebilehel www.e-ope.ee ID-kaardiga sisse. Juhul kui Sa ei ole veel www.e-ope.ee kasutaja, siis registreeri end kasutajaks;

·        Vii läbi eneseanalüüs ja esita see kvaliteedimärgi taotlusprotsessi;

·        Täida avalduse vorm, seejärel saad esitada avalduse e-kursuse kvaliteedimärgi taotlusvoorus osalemiseks.

 

„E-kursuse kvaliteedimärk 2015“ taotlusi on võimalik esitada ja vajadusel muuta kuni 5. jaanuarini 2015 (k.a.).

 

„E-kursuse kvaliteedimärk 2015“ taotlusvooru tulemuste avalikustamine ning parimate tunnustamine toimub HITSA kevadkonverentsil 16. aprillil 2015.

 E-kursuse kvaliteedimärgi väljaandmise protsessiga saab lähemalt tutvuda kvaliteediveebis:  www.e-ope.ee/kvaliteet.

 

Kvaliteet ei ole juhus, vaid pidevate tarkade valikute tulemus!

 

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus

Akadeemia tee 21/1

Tel +372 628 5802

info@hitsa.ee    

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar