2.10.17

Aasta looma luulevõistlus

Osale aasta looma luulekonkursil!

2017. aasta loom on metskits – kirjuta temast üks vahva luuletus või lühijutt, saada see meile ning võida põnev aasta looma elu tutvustav retk! Osalema on oodatud kõik huvilised algklassilastest gümnaasiumi lõpetajateni.

Kuidas osaleda?
-       Tee tutvust, kas põgusamalt või põhjalikumalt, aasta looma - metskitsega. Abiks on sulle nii aasta looma kodulehekülg kui kitsekaamera.
-       Pane kogutud inspiratsiooni põhjal kirja luuletus (regivärss, haiku, vabavärsiline või lihtsalt mõnusalt riimuv salmike), lühijutt, anekdoot või muu kuni 1000 tähemärgiline tekst.
-       Saada oma kirjatöö meile kas e-posti teel muuseum@loodusmuuseum.ee või paberkandjal aadressile Eesti Loodusmuuseum, Lai 29a, Tallinn. Märgi kirjale kindlasti juurde märksõna „Luulekonkurss“ ning töö juurde oma nimi, vanus, kool, klass ning telefoninumber. Kirjatükkide saatmise tähtaeg on 25. oktoober 2017.
-       Hoia oma tööle pöialt! Võitjad kuulutatakse välja 1. novembril 2017 Eesti Loodusmuuseumi ja aasta looma kodulehel ning võidutööde autoritega võetakse ka eraldi ühendust.
Parimad kirjutajad on oodatud auhinnaretkele metskitse radadele, kus saab kuulda selle graatsilise olendi elust – levikust, eluviisist, aga ka suhetest inimestega.
Parimad kirjatööd valib välja korraldusmeeskond. Lisaks valivad oma lemmikud välja ka Looduskalender.ee meeskond ning Eesti Loodusmuuseumi kollektiiv ning need tööd avaldatakse vastavalt Looduskalender.ee portaalis ning Eesti Loodusmuuseumi kodulehel ja sotsiaalmeedia kanalites. 

Luulekonkurssi korraldavad Eesti Loodusmuuseum, MTÜ Aasta Loom ja Looduskalender.ee.

Lisainfo: Helen Arusoo, aasta looma toimkonna liige, e-post: helen.arusoo@gmail.com


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar