22.11.17

"Nutiseadmete kasutamine loodusõpetuses"

Hea õpetaja,
Silma Õpikoda korraldab algklasside õpetajatele  koolituse "Nutiseadmete kasutamine loodusõpetuses". Ootame sellest osa võtma ka bioloogiaõpetajaid, kellel on ainetunnid 7.-9. klassis. Koolitus toimub 30. novembril kl 10-14 aadressil Endla tn 4 (V korrus, Projektieksperdi seminariruumis). 
Õppepäeva esimeses osas tutvustatakse erinevaid loodusäppe. Õpime nende abil erinevate liikide määramist ning lahendame mitmesuguseid teisi õpiülesandeid
Õppepäeva teises osas tutvustatakse viimastel aastatel valminud virtuaalseid õppekeskkondi (e-Loodus, Keskkonnakompass jpt). Samuti tutvustame mitmeid välismaiseid õppematerjale, mis muudavad ainetunnid palju põnevamaks.
Koolitusel kasutatakse Silma Õpikoja tahvelarvuteid. Palume osalejatel võimalusel kaasa võtta oma nutiseade. Siis saab õpetaja vajalikud rakendused juba koolituse käigus alla laadida.
Võrreldes eelmisel aastal toimunud koolitusega on programmis mitmeid uuendusi. Harjutame erinevate õpiülesannete koostamist ning tutvustame uusi põnevaid õpetamise võimalusi. 
Õppepäev on väga praktilise sisuga ning saadud oskusi saab igapäevatöös kohe kasutada. Koolituse hind on 52 eurot osaleja kohta (sisaldab õppematerjale ning kohvipausi). Palume kõigil huvilistel registreeruda hiljemalt 23. novembriks meiliaadressil marko.valker@gmail.com


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar