15.12.17

Hea struktuuritoetuste huviline!



Ootame Innovest toetust taotlema koolide ettevõtlusõppe praktilisemaks ja mitmekülgsemaks muutmiseks.

Projektide raames võib näiteks kooli noori juhendama kutsuda ettevõtjaid, läbi viia õpitubasid, huviringe ning korraldada ettevõtlikkusega seotud kooliväliseid tegevusi. Sama tegevuse eelmises taotlusvoorus esitati Innovesse mitmeid uudseid ja huvitavaid projekte – näiteks käivitati õpilasfirmade inkubaator, viidi läbi õppelaagreid, kohtuti ettevõtjatega ning loodi lausa muusikal.
Käesolevasse vooru ootame põnevaid projekte esitama koole ja ka juriidilisi isikuid, kes kaasavad partnerina kooli. Projektide vahel jagame 250 000 eurot, millest Euroopa Sotsiaalfondi toetus on 85% ja riiklik kaasfinantseering 15%. Ühele projektile anname toetust 1000 kuni 25 000 eurot. Panustada tuleb ka 10% omaosalust.

Taotlusvooru „Koolide, kogukonna ja ettevõtjate koostöö toetamine ettevõtlusõppe praktilisemaks muutmiseks" ootame taotlusi hiljemalt 7. veebruariks 2018 kl 17.00. Taotlused saab Innovele mugavalt esitada
e-keskkonnas.

Kõiki huvilisi ootame ka enne taotluste esitamist infopäevadele, mis toimuvad 10. jaanuaril Tartus ja 11. jaanuaril Tallinnas.

Uuri kindlasti vooru kohta täpsemalt Innove kodulehelt ja registreeru ka infopäevadele: 

www.innove.ee/ettevotlusoppevoor

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar