1.3.10

MINU LEMMIKAUTO 2010

MTÜ Kivisisalik kuulutab välja üleriigilise autode joonistamise võistluse 1.-6. klassi poistele - MINU LEMMIKAUTO 2010

Tänavuse joonistusvõistluse teemaks on suured autod. Juba kuuendat aastat kutsume poisse osalema joonistusvõistlusel, mis on pühendatud Tartu Kivilinna Gümnaasiumis õppinud andeka poisi Oliver Opmanni mälestusele. 2009 aastal laekus 134 Eesti koolist 1143 tööd tuleviku autodest. Auhinna vääriliseks peeti 60 poisi töid.

Tänavu võtame vaatluse alla rekkad, autotreilerid, tsisternautod, autorongid, buldogautod, kallurid ja teised väga suured autod, miks mitte ka kahekorruselised bussid. Kus ja miks on inimestel nii suuri autosid vaja? Missugust kasu nad toovad? Kui palju niisugused autod kaaluvad? Kindlasti vajab suure auto juhtimine kindlat kätt ja kogemust.
Mõelge probleemidele: kuidas mõjutavad suured veokid meie maanteede olukorda, kui palju paiskavad nad õhku heitgaase ja missugune võiks olla pikamaaautojuhi argipäev?
Tutvuge autoajakirjadega, autoraamatutega, mõelge ise välja midagi põnevat!

Võistlusele MINU LEMMIKAUTO 2010 oodatakse 1.-6. klassi poiste kunstitöid vabalt valitud tehnikas A3 formaadis .
Töö vormistamine : töö tagumisele küljele kirjutada trükitähtedega
ees- ja perekonnanimi;
kool;
klass;
juhendaja nimi;
kontaktandmed; telefon, e-post, kooli aadress

Tööd tuleb tuua HEA ALGUSE KOOLITUSKESKUSESSE, Veski tänav 42, Tartu või saata aadressile : Postkast 542, Tartu Peapostkontor Vanemuise 7 50002 Tartu
Märksõna: MINU LEMMIKAUTO 2010
Tööde esitamise tähtaeg on 5. aprill 2010
Töid hinnatakse kuues erinevas vanusegrupis. Parimatele auhinnad. Valitud töödest korraldatakse näitus, mida saab vaadata Vanemuise suures majas . Autasustamine toimub 7. mail 2010 Vanemuise suures majas.
Vaata ka meie kodulehekülge http://web.zone.ee/joonistusvoistlus

Lisainfo: Elma Piirimägi mailto:elmapiirimagi@hot.eetel. 553 3730

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar