9.9.14

Mõttemaru koolitused

Edastan Teile kaks väga kasulikku ja huvitavat pakkumist, mis on just Eesti koolide õpetajatele ja juhtkonnale mõeldud! Mõttemaru Konverentsid ja Koolitused, kelle õpetajatele suunatud koolitustel on osalenud läbi aastate juba enam kui tuhatkond õpetajat, korraldab sel sügisel kaks väga rakenduslikku koolitust!

“Grupi- ja käitumispsühholoogia erikursus haridusasutustele” Toivo Niiberg ja Kärolin Kajalaid

Koolitusele soodushinnaga registreerimine on avatud nüüd! Koolitus toimub nii TARTUS, TALLINNAS kui ka PÄRNUS! Otselink koolituse programmi juurde on SIIN või veebilehel www.mottemaru.com

Mõttemaru meeskond on juba enam kui aasta jooksul korraldanud Eesti koolidele õpetajatele ja juhtkonnale nende juriidilisi õigusi ja kohustusi käsitlevat koolitust .

Tallinnas, 10. novembril  “Juriidilised määrused, eeskirjad ja seadused, mis reguleerivad kooli või lasteaia tööd ning õpetaja vastutust”.

Koolitusel tuleb 6-akadeemilise tunni jooksul juttu ka väga paljudest teistest juriidilistest küsimustest ja probleemidest: põhjaliku koolituse kavaga on võimalik tutvuda SIIN või meie veebilehel www.mottemaru.com

Loodame Teiega kohtuda mõnel meie poolt korraldatud koolitusel, kuna meie esimene eesmärk on pakkuda kvaliteetset sisu.
 

Lugupidamisega
Andero Teras
Mõttemaru OÜ

 
 
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar