16.9.14

,,Väike heategu"


UNICEFi kooliprojekt “Väike heategu” on tegutsenud juba üle 10 aasta. Nende aastate jooksul on osalenud koolide õpilased on saanud kokku 47 587,00 € kas huvitegevuseks, ekskursiooniks või koolitarvete muretsemiseks.Tänu laekunud annetustele sai UNICEF aidata: korraldasime 2750-le õpilasele suvelaagreid, Lasila Põhikool sai spordiväljaku, Paikuse Põhikool 3 klassile uue mööbli, 60 liikumispuudega õpilast said arvutid,

6 lastekodu 27 arvutit ja palju muud.

Projektis osalenud tublimad õpilased: said lisaks kokku 47 587,00 €; 257 jagratast, 30 tk. MP3-pleierit, 50 tahvelarvutit, fotoaparaate, koolitarbeid vms.

Projektis osalenud huvijuhtidele ja õpetajatele korraldati suvelaagreid ja seminare, “Saagikoristuspäev”; käidi seminar-koolitusel Soomes ja Rootsis…

Heatahte Osatäht on annetust tõestav sertifikaat: see on  hea tahte avalduse osak, mis märgib ostja osalust heategevuses. Eksklusiivse kujundusega Osatäht on sini-valge ja hõbedaga kujundatud sertifikaat, mida sobib ka raamida. Heatahte Osatäht on meeldivaks kingituseks lähedastele, sõpradele, töökaaslastele...

 

TELLIMINE: egon@unicef.ee

Oma kirjale lisage kooli nimi ja täpne aadress, oma ees- ja perenimi; telefon

     Osatähti saate tellida nii palju, kui arvate, et ära müüte. Alati saate juurde tellida ja hiljem ka müümata jäänud osatähed tagasi saata.Tasa-arveldus tehakse aasta lõpus.Raha kannate UNICEFi arvele siis ja niipalju kui lapsed on osatähti müünud.Seda võib teha kord kuus või harvem, olenevalt müügist. Ühe osatähe hind on 5 eurot.  Iga Osatähet on varustatud erinumbriga.Heatahe Osatähte võib müüa nii üksikisikutele kui ettevõttetele.Igalt müüdud osatähelt annetame Osatähti levitanud õpilasele 1€ ja õpetajale 0,50€.

Näiteks: kui üks osatäht maksab 5 €, siis jaguneb boonus nii: 0,50 € jääb juhendajale ja 1 €  müüjale,seega UNICEFile kannate  3,50 €.

 

KUIDAS OSATÄHTI MÜÜA:UNICEFi kaelakaardiga õpilane tutvustab end ja ulatab 2 infolehte ( sinise ja kollase), et võimalik annetaja näeks, mille heaks seda raha kogutakse.Õpilased võivad müüa osatähti aastaringselt.See on heategevuslik annetuste korjandus.

 

ARUANDLUS: NB! Palume Exeli tabelina arvestusleht, uute %-dega alla laadida meie kodulehelt. Sinna märgite kellele-mitu osatähte on antud ning näete kohe ka tulemusi: see tabel arvutab ise välja palju saab laps ja palju õpetaja. Arvestusleht tuleb aasta lõpus saata UNICEFi,

Egoni aadressil: egon@unicef.ee    INFO: 6000 300

 

TEIE OTSUSTATE:Osatähtedest müügist laekunud summast  jääb 10% juhendajale ja 20% kas koolile, klassile, õpilasele või ühistegevuseks, selle otsustate ise.

Osatähtedest müügist laekunud summast  jääb 10% juhendajale ja 20% kas koolile, klassile, õpilasele või ühistegevuseks, selle otsustate Teie ise.

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar