6.2.15

turvalise interneti päev


10. veebruaril tähistatakse ülemaailmset turvalise interneti päev. Kutsume ka teie kooli seda päeva tähistama ning veebruarikuu teisel nädalal oma koolis interneti ja nutiseadmete kasutamise ning ohutuse temaatikat käsitlema.

Selle lihtsustamiseks leiate abimaterjale (videod, mängud, testid, tunnikavad, etendused ja loengud) siit. Ülevaate on koostanud Pelgulinna Gümnaasiumi IT-arendusjuht Birgy Lorenz, aitamaks õpetajaid teemade käsitlemisel. Materjalid leiab ka kirja manusest.

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus soovitab algklasside õpetajatele e-ohutuse teemalist veebiseminari, mida saab vaadata siit.   

 
Ühtlasi palume teil veebilehe vormi kaudu teada anda, mida vahvat teie koolis selle päeva ja nädala raames tehti. Vormi leiate siit. Ootame teie lühiülevaadet toimunud üritustest ja tegevustest hiljemalt 22.02.2015. Kõik osalenud koolid saavad tunnistuse ning Eesti Vabariigi aastapäeval avaldame koolide, õpetajate ja klasside loetelu, kes on Eestis targalt internetis toimetamisel teistele eeskujuks.

 

Targalt internetis päeva raames kuulutame välja ka mitmeid konkursse: interneti naljade kogumine, t-särgi kavandi disainimine ning äppide tegemine learningapp.org vahendusel, mille kohta leiab rohkem infot www.targaltinternetis.ee.

Head turvalise interneti päeva!

Lisainfo:

Kerli Kuusk

Projekt „Targalt internetis“


MTÜ Lastekaitse Liit


+372 63 111 28

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar