27.5.15

Pärnumaale!!!


Tere head õpetajad!

Maakonna keskkonnahariduse ümarlaud sõidab 4.juunil Pärnumaale ning meil on bussis veel vabu kohti! Seega, kes ei ole varasemalt osalenud maakonna keskkonnahariduse ümarlaua tegevuses, aga huvi oleks sõita Pärnumaale, andke oma soovist teada hiljemalt 1.juuniks!

Esialgne päevakava on järgmine:


Kell 8.15 start Rakverest, Aqva veekeskuse parklast. Meid teenindab GoBus (võimalikud peatused ka Rakvere-Pärnu mnt teistes peatustes).
10.00 - 11.00 külastame TTÜ Särghaua maateaduste ja keskkonnatehnoloogia õppekeskust (TASUTA)
Lisainfo: http://sarghaua.info/
12.30- 13.30 Pärnu keskkonnahariduskeskuse külastus (PILET 6 eur + 2 eur giidi tasu)
Lisainfo:http://www.loodusjatehnika.ee/index.phpoption=com_content&view=article&id=4&Itemid=2  13.30- 14.15 lõunasöök Pärnu teater Endla kohvikus või Starndis (oma raha eest)
14.15-15.30 Ringkäik Pärnu rannaniitudel ning selleteemalise keskkonnaharidusliku programmi tutvustus. Giidiks on meile Keskkonnaameti keskkonnahariduse Pärnumaa spetsialist Merike Palginõmm.
Kui soovime, on nõus Merike meile tegema ka väikest linnaekskursiooni.
Kui aeg lubab ja muusem meid vastu võtta saab, käime tagasiteel ka Järvakandi klaasimuuseumis ( http://www.klaasimuuseum.ee/index.php?alam=74 )

Seega bussisõit, Särghaua keskuse külastus, programm rannaniitudel ja võimalik linnaekskursioon on meile tasuta. Tasuda tuleb Pärnu keskkonnahariduskeskuse külastamise eest, lõunasöögi eest ning võimaliku klaasimuuseumi külastamise eest.
Kui keegi ei soovi kogu programmist osa võtta või kohvikus lõunatada, võib linnapeal ajada ka omi asju või pidada piknikku. :)

Hiljemalt kell 18.00 plaanime olla tagasi Rakveres (kui osalejatele sobib, siis võime saabuda ka hiljem).

Palun andke oma osalemissoovist kirjalikult teada hiljemalt 1.juuniks (ka need kes on varasemalt teatanud, et saavad osaleda)!

PS! Väljasõit toimub vaid juhul, kui meie grupis on vähemalt 15 inimest!

Tervitades ja tagasisidet ootama jäädes,
Krista Kingumets

Keskkonnaamet
Keskkonnahariduse spetsialist
Tel: 5562 4391

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar