10.4.17

Nutitund

Kutsun Teie asutuse õpetajaid osalema klassiruumide piltide jagamisel. 

Eesti Informaatikaõpetajate Selts kuulutas eelmisel nädalal välja välk-konkursi aprilliks innovaatilistele klassiruumi piltidile/videole. Ootame põnevaid lahendusi, kuidas on lahendatud teie klassi õpinurgad, valgus õppija toetajana, seinad-põrand-lagi, vahendid klassis (digi, teadus) jne. Näiteks proovi kasutada mõnda huvitavat vaatenurka või panoraami või 360 vaadet, et saada peale oma klass parimast küljest. Üllatage meid!

Juhend: Lae üles: 1 PILTi/VIDEO innovaatilisest klassiruumist (ilma inimesteta); lisa oma nimi, asutus, õpetatav aine ja vanusegrupp, kellele õpetate. Padleti aadress https://padlet.com/birgy_lorenz/klassiruum

Teie pingutust kogemuse jagamiselt hindavad ja nutikat klassiruumi toetavad: Haridus- ja Teadusministeerium, HITSA, Rekato AS, Microsoft Eesti, Sertifitseerimiskeskus, Eesti Teadusagentuur ja Tallinna koolidele on eriauhinnad Tallinna Haridusameti poolt.​ 

Auhinnad loositakse kõikide osalejate vahel välja 1. mail, seega osaleda tasub kindlasti!

………………………..

Samuti annan teada, et EV100 Nutitund igasse kooli algatus on saavutanud 1400 nutitunni postitust ja projektis osaleb üle 164 haridusasutuse lasteaedadest ülikoolideni. Kuna teie asutus veel meie kaardilt puudu, siis ootan teid kindlasti osalema! 

Tegutseme Facebooki kanalil: https://www.facebook.com/groups/nutitund/ ja iga kuu jagame välja erinevaid loosiauhindu osalejate vahel. Aprillis on need näiteks droon, Loquiz kasutusõigus aastaks, Õpiveebi kasutusõigus jne.


Tänud ja ilusat kevadet!

Nutitund igasse kooli algatuse vedaja,
Birgy Lorenz


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar