10.4.17

RMK

Ilusat kevadet kõigile!

Anname teada, et tänasest on alanud registreerimine RMK looduskeskuste kevadprogrammidele. Programmid üldhariduskoolidele ja lasteaia lastele on soodushinnaga 1.- EUR osaleja kohta (eelnevalt registreeritud täiskasvanud saatjad tasuta – õpetaja, lapsevanem). Transport tuleb toimumiskohta ise tagada ja tasuda.

Programmide arv on piiratud ja nendega saab tutvuda siin: http://www.loodusegakoos.ee/metsakool  Otsingusüsteemi abiga saate valida sobiva looduskeskuse või teema. Kui tekib küsimusi, siis nende esitamiseks leiate iga programmi kirjelduse lõpust kontaktandmed. Programmi tellimiseks tuleb programmi kirjelduse juures ära täita tellimisleht ning Teiega võetakse esimesel võimalusel ühendust, et soov kinnitada ja programmi toimumise osas edasi suhelda.

Alates 18.aprillist saab oma teadmisi proovile panna ka RMK metsaviktoriini küsimustele vastates. Metsaviktoriin on avatud vastamiseks kuni 10.maini.Täpsem info ja küsimustele vastamine avatakse 18.aprillil loodusegakoos.ee/metsakool/metsaviktoriin. 

Riigimetsas algas istutushooaeg, sel aastal pannakse kasvama üle Eesti 21 miljonit pisikest puud. See on aeg, mil raielangil metsas algab uus eluring.
Kui Sinu klass või kool soovib osaleda metsa istutamisel ja kaasa aidata uuele metsa eluringile, registreerige end 21. aprillil Valgamaal toimuvale metsaistutuspäevale. Täpsem info http://rmk.ee/mis-on-puude-taga/sundmused/metsaistutuse-paev


Kohtume metsas!
RMK looduskeskused

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar