12.9.18

Turvaliselt internetis

  • Slaidid koos kommentaaridega, et viia läbi 45-minutiline tund 1.-5. klassi õpilastele
  • Slaidid ja tunnikava 6+ klassile turvalise interneti koolituse läbi viimiseks (kestus 90 min).
  • Lugemiskontrolli 7+ klassile raamatu "Turvaline internet. Digimaailma teejuht" kohta.
Lisaks olen püüdnud ka sellele lehele panna mõned asjakohased lingid videodega, et kui soovitakse lihtsalt mõne teise tunni lõpus õpilastega turvalise interneti teemadel arutada. Kõik õppematerjalid põhinevad raamatul "Turvaline internet. Digimaailma teejuht".

Sooduspakkumine õpetajatele

Õpetajad saavad septembrikuus raamatu tellida soodushinnaga 14.32 (tavahind 17.90) kasutades sooduskoodi OLENOPETAJA. Tarkusekuul on transport Smartposti automaati tasuta ja kulleriga transport koju või kooli poole hinnaga. Telli raamat siit.

Otsin koostööpartnerit näidistundide filmimiseks

Soov on sellel sügisel filmida üles kaks külalistundi, mille viiksin läbi ülalpool mainitud õppematerjalide baasil ja sellega seoses otsin ka kahte klassi (üks peaks olema vanuseastmes 1.-5. klass ja teine 6. klass või vanem), kus võiks need näidistunnid filmida. Need külalistunnid viin läbi tasuta, kuid vajan klassijuhataja abi, et koguda kõigil lapsevanematelt nõusolek filmimiseks ja õppevideo avaldamiseks. Kui mõni klassijuhataja on sellisest koostööst huvitatud, siis palun võtke ühendust diana.poudel@gmail.com.

Külalistunni videod lisatakse kodulehelelehele "Materjalid õpetajatele" ning jagatakse ka raamatu "Turvaline internet. Digimaailma teejuht" Facebooki lehel.

Kui teil on küsimusi teema kohta, soovitusi õppematerjalide täiendamiseks või mõtteid koostöö osas, siis võtke kindlasti ühendust. Minu e-post on diana.poudel@gmail.com ja telefon 53 097 003.

Turvalist ja tegusat tarkusekuud soovides
Diana Poudel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar