17.12.13

Tartu Ülikooli talveülikool


Ootame õppijaid uuel aastal algavatele Tartu Ülikooli talveülikooli „Vaim ja inspiratsioon“ kursustele. Programm koondab 19 erinevat täiendusõppekursust, mis toimuvad Tartus, Tallinnas, Viljandis ja Pärnus.

Tartus saavad täiendusõppijad, kelle jaoks oluliseks töövahendiks hääl, osaleda kursusel „Esinemis- ja häälekoolitus: mõjuv esinemine VoicePilatese® abil“. Tallinnas toimuvale kursusele „Juht ja inspiratsioon“ on oodatud erinevate taseme juhid, kes soovivad enam mõista inspiratsiooni olulisust juhtimises. Viljandi kultuuriakadeemia poolt korraldatavale kursusele „Lugude jõud ja kasutamine esinemisel“ on teretulunud kõik, kes soovivad arendada lugude oskuslikku kasutamist sõnumi edastamisel. Pärnus on võimalik sel korral liituda kursusega „Edukas esinemine ajakirjanduses. Praktiline meediasuhtluse õpituba“, mis annab valmisoleku saada hakkama meediamaastikul.


Talveülikooli kursused on suunatud töö- või huvialaseks enesetäienduseks. Kõikidest kursustest lähemalt www.ut.ee/talveulikool.

Alljärgnevalt on toodud 2014. aasta esimese kuu kursused, kuhu võimalik registreerida, kui vajutate kursuse lingile.

 
Kui antud kiri ei avane korrektselt või soovite tutvuda 2014. aasta jaanuari kursuste tervikloeteluga, siis leiate need SIIT.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar