19.1.14

jäätisepakendi kujundamise konkursile „Minu jäätis“


Head õpetajad ja lapsevanemad!
Kodumaisel jäätisetootjal AS Balbiinol on hea meel kutsuda kõiki põhikooli- ja lasteaiaealisi lapsi osalema üle-eestilisele jäätisepakendi kujundamise konkursile „Minu jäätis“, mis pakub lastele võimalust ise disainida jäätisepaber – just selline, mille sees olevat jäätist nii iga laps kui ka täiskasvanu süüa tahaks!

Konkursi võidutööst valmib Balbiino vahvlikoonuses jäätise uus pakend ja parimaks valitud töö autor ning tema juhendaja saavad auhinnaks suure kastitäie võidutöö kujundusega jäätist! Võidutöö autor saab koos oma klassi või lasteaiarühmaga külastada näitust „Kuldaja värvid. Eesti klassikaline maalikunst Enn Kunila kollektsioonist“ Mikkeli muuseumis (näitus on avatud 20.03.–07.09.2014). Eksklusiivse võimalusena on võitja koos oma kaaslastega oodatud ekskursioonile Balbiino jäätisetehasesse, et näha oma kujundatud jäätise valmimist. Lisaks annab Balbiino välja mitmeid eriauhindu.

 
Balbiino otsib uut pakendit ehtsast koorest valmistatud vahvlikoonuses jäätisele. Kujundustööl võib olla jäätise pilt, kuid ei pea olema. Lapsed võivad lasta oma fantaasial vabalt lennata! Ka tehnika valik on vaba: oodatud on nii värvi-, viltpliiatsite, vesivärvide, tuši kui ka guaššidega tehtud tööd. Samuti võib töö valmida segatehnikas või hoopiski värvipaberite kleeptööna. Teretulnud on ka kõik teised loomingulised lahendused!

Loomelendu soovides
Enel Kolk

AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht

„Minu jäätise“ konkursi tingimused:
  • Üle-eestilisel jäätise pakendi kujundamise konkursil „Minu jäätis“ on osalema oodatud kõik põhikooli- ja lasteaiaealised lapsed, samuti huviringide ja kunstikoolide õpilased (vanuses kuni 18-aastased).
  • Konkursitööl ei pea jäätis kujutatud olema, kuid võib olla. Pakendil ei tohiks olla kujutatud marju, rosinaid vms, sest otsitakse pakendit lisanditeta jäätisele.
  • Tehnika valik on vaba. Oodatud on nii värvi-, viltpliiatsite, vesivärvide, tuši kui ka guaššidega tehtud tööd, kuid samuti segatehnikas valminud konkursitöö või hoopiski värvipaberite kleeptööna valminud jäätise kujundus. Teretulnud on ka kõik teised loomingulised lahendused.
  • Konkursile on oodatud kunstitööd mõõtudega: 10,5 cm x 29,7 cm. Kunstitöö tegemiseks võib paberi ette võtta nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt.
  • Etteantud mõõdu saamiseks tuleb A4 formaadis paber pikuti pooleks jagada, nt tõmmata harilikuga joon ette, või murda paber pikuti pooleks, et lastel oleks lihtsam kunstitööd teha. Ülejäävale osale palume kirjutada andmed töö autori ja juhendaja kohta (vt järgmist punkti).
  • Esiküljele peab olema loetavalt kirjutatud: autori eesnimi, vanus ja kooli või lasteaia nimi. NB! Mitte kunstitöö peale, vaid jäätisepaberi kavandist ülejäävale osale.

Tagaküljele peab olema kirjutatud autori ees- ja perekonnanimi, lasteaia või kooli nimi (koduste laste puhul postiaadress), konkursitöö juhendaja (nt õpetaja või lapsevanema või muu seadusliku esindaja) nimi, e-posti aadress ja telefoninumber.
  • AS Balbiino väljastab konkursil osalevate laste juhendajatele tõendid osalemise kohta.
  • Peaauhind: võidutöö autor saab auhinnaks kaks kasti enda kujundusega jäätist (Balbiino annab ühe kasti üle autasustamisel ja teise jäätisekasti annab Balbiino võidutöö autorile aasta jooksul võitja valitud ajal, nt sünnipäeval või muul tähtpäeval).

Lisaks saab võidutöö autor koos oma klassi või lasteaiarühmaga külastada näitust „Kuldaja värvid. Eesti klassikaline maalikunst Enn Kunila kollektsioonist“ Mikkeli muuseumis (näitus on avatud 20.03.–07.09.2014). Eksklusiivse võimalusena on võitja koos oma klassi või lasteaiarühmaga oodatud ekskursioonile Balbiino jäätisetehasesse, et näha oma kujundatud jäätise valmimist.
  • Võidutöö autori juhendaja saab tänutäheks kasti võidutöö kujundusega jäätist.
  • Lisaks annab Balbiino välja mitmeid eriauhindu.
  • Žüriisse kuuluvad: Eesti Kunstimuuseumi peadirektor ja kunstiteadlane Sirje Helme, AS Balbiino nõukogu esimees ja kunstikollektsionäär Enn Kunila ning AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk koos tootearendusmeeskonnaga.
  • Konkursil osalemise eelduseks on lapsevanema või muu seadusliku esindaja nõusolek tema lapse töö esitamiseks ning nõusolek töö eksponeerimiseks koos lapse eesnime, vanuse ja lasteaia või kooli nimega.
  • Konkursitöö saatmisega konkursile „Minu jäätis“ annab töö autor kõik varalised autoriõigused üle AS-ile Balbiino ning loa kasutada autori isiklikke õigusi. Võidutöö kujundust kasutab AS Balbiino oma jäätise pakendil. AS Balbiino võib võidutööd modifitseerida, täiendada, sh lisada pakendi esiküljele tootenime jms kaubandusliku info.
  • Tööd palume tuua või saata aadressil: Balbiino, Viljandi mnt 26, 11217, Tallinn, märgusõna „Minu jäätis“.
  • Tööde esitamise tähtaeg on 1. aprill 2014.
  • Kui Teil tekib küsimusi konkursil osalemise kohta, siis palume kirjutada aadressil konkurss@prpartner.ee.
  • Konkursi korraldaja on AS Balbiino, konkursi tingimused www.balbiino.ee/konkurss.
  • Võitjatega võtab AS Balbiino ühendust. Nii peaauhinna kui ka eriauhindade võitjate nimed avaldatakse 14. aprillil AS Balbiino kodulehel www.balbiino.ee/konkurss, Balbiino Facebookis https://www.facebook.com/Balbiino ja pressiteate vahendusel meedias.

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar