29.9.15

eTwinning


Saadan info eTwinningu algajate  koolituse kohta, oodatud on kõik veebipõhisest projektõppest huvitatud õpetajad.  Palun levitage infot oma kooli õpetajate hulgas.

 
Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub kõiki projektõppest huvitatud õpetajaid eTwinningu koolitusele algajatele, mis toimub 9.-10. oktoobril Tallinnas Seaport hotellis.
Koolitus algab reedel, 9. oktoobril kell 14.30 ja lõppeb laupäeval,  10. oktoobril  kell 15.30.

 
eTwinningu algajate koolitus on eelkõige  õpetajatele, kes soovivad alustada projektitööd eTwinning raames (www.etwinning.net) ning kes pole varem eTwinningu koolitustel osalenud. eTwinningu kaudu on võimalik nii rahvusvaheline kui ka Eesti koolide vaheline koostöö.

Koolitusel anname ülevaate eTwinning portaali võimalustest koostööpartneri leidmiseks ning õpiprojekti läbiviimisel. Samuti arutame, kuidas integreerida veebipõhine projektitöö igapäevase õppetööga ning tutvustame koostööks sobivaid veebivahendeid.

Osalemiseks on vajalik eelnev registreerumine. Grupp moodustatakse registreerumise järjekorras, kohtade arv on piiratud.

Koolitus on õpetajatele tasuta (sh majutus), kuid kui registreerunud osaleja jätab põhjuseta ja ette teatamata koolitusele tulemata, siis esitatakse arve.

Majutust vajavatele osalejatele on ööbimisvõimalus hotelli kahekohalistes tubades. Registreerumine avatud 05. oktoobrini 2015

Koolituse täpse ajakava  ja registreerimisinfo leiate selle lingi kaudu


 

Twinning on programm, mis pakub õpilastele, õpetajatele, koolijuhtidele ja teistele koolitöötajatele võimaluse osaleda koolidevahelises koostöös info- ja kommunikatsioonitehnoloogia kaasabil.

eTwinning annab õpetajatele suurepärase võimaluse üksteiselt õppida ja omavahel häid kogemusi jagada ning koos oma õpilastega õpiprojektides osaleda.

eTwinning toimib kui suhtlusvõrgustik, mis koondab endas õpetajaid üle Euroopa. See aitab kaasa uute õppemetoodikate kiirele levikule.

 Osalejatel palume kaasa võtta tahvel- või sülearvuti.

 

Tervitades

Elo Allemann

 

projektijuht

HITSA Innovatsioonikeskus


tel + 372 5885 6869

skype elo.allemann

Akadeemia tee 21, 12616 Tallinn




 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar